tiistai 7. kesäkuuta 2016

Pois pöydältä!

Harva asia ärsyttää niin paljon kuin ne tavarat, joille ei vain ole mitään kunnollista paikkaa. Ne lojuu pöydillä ja niitä siirtelee sen mukaan aina pois tieltä, kun siltä tuntuu. Ja kun niitä tarvitsee, niin saa muistin syövereistä miettiä, mihin hittoon ne viimeksi oli laittanut.

Yhdet tällaista ärsytystä aiheuttavat ovat meidän talodessa aurinkolasit. Niitä kahdellakin ihmisellä voi jo olla puolitusinaa (kuten meillä). Googlaamalla onneksi löytyy moneen asiaan ratkaisuja. Löysin kivan idean aurinkolasitelineestä Kehys Maailmani -blogista, josta tein hieman sovelletun version.

  

 
Tarvikkeinani oli ainoastaan Ikeasta ostettu valmis kehys, jämä kankaanpala sekä koruissani käyttämää koruvaijeria. Ensin oli tarkoitus kirpputorilta etsiä jokin kehys, mutta turhauduin lopulta etsimiseen ja ostin halvan kehyksen Ikeasta. Koruvaijerin sijaan varmasti käy myös normaali vaijeri, siima tai rautalanka.

Päällystin kehyksen taustapahvin käyttämällä kuumaliimaa, niittasin vaijerin pohjaan kiinni ja vahvistin vielä kuumaliimalla ja TADAA! Se oli valmis. Kehyksen ''etulasi'' meni säästöön, jos sitä voisi vaikka hyödyntää joskus jossain. Seinällehän tuo päätyy, kunhan saadaan aikaiseksi. Siihen asti ''teline'' komistaa eteisen tasoa. Tietääpähän ainakin, mistä noukkia mieleiset lasit, kun lähtee ulos! Täyteen tuo tulee meidän taloudessa, kuhan molemmat löydämme kaikki häikäisynestovälineemme ''sieltä nurkista''.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti